O nama

O nama

Započinjete novi posao? Trebate pouzdanog računovođu? Zbunjuju Vas stalne promjene zakona? Mi imamo odgovore na Vaša pitanja!

Poduzeće Milagro d.o.o. osnovano je 2003 godine.

Pružamo cijeli niz poslovnih usluga, od kojih su najvažnije knjigovodstvo, savjetovanje i tajničke usluge.

S timom svojih provjerenih vanjskih suradnika usluge dopunjavamo sa ostalim poslovnim asistencijama našim korisnicima. Želimo da svojim znanjem i iskustvom izravno utječemo na povećanje Vaše zarade. Suradnja s nama omogućit će i Vama da se u miru posvetite svojem praktičnom poslu. O rokovima, kontaktu sa Poreznom upravom, Regosom, Finom, bankama, te Vašim ostalim obvezama – brinut ćemo mi! Nalazimo se u centru Zaboka, a parking ispred samog ureda Vam omogućuje da u najkraćem roku obavite posao. Po Vašoj potrebi, dokumente možemo preuzeti i u Vašem prostoru.

Ako tražite način kako se riješiti dodatnog posla vođenja knjiga i posvetiti se samo bitnom u svom poslu, odgovor je: računovodstveno-knjigovodstveni servis “MILAGRO”. Ovdje su svi komitenti jednako bitni, i prilazimo im s jednakom pozornošću i odgovornošću. Računovodstveno-knjigovodstveni servis “MILAGRO” pomaže poduzetnicima biti bolje organiziran i redovno pratiti financijske aktivnosti. Brinemo o vašim knjigama, kako bi Vama ostalo dovoljno prostora i vremena usredotočiti se na razvijanje vlastitog poduzeća.

Sve usluge izvršavamo efikasno i na vrijeme i sve držimo strogo povjerljivo. Ovisno o vašem vremenu, spremni smo Vam se prilagoditi.

Iskusni knjigovođa može pomoći poduzetniku donositi inteligentne odluke raspolažući točnim informacijama. Kao poduzetniku vaša financijska situacija ovisi o brojevima, koje Vam Vaš knjigovođa može objasniti kako bi vaše poduzeće napredovalo.

Nemaju svi strpljenja, iskustva i želje, pravilno i na vrijeme voditi svoje knjige, zato smo mi ovdje gdje je vaš posao najbitniji.

Naši klijenti

Većina naših komitenata nalazi se u Gradu Zagrebu i zagrebačkoj županiji, zatim u Krapinsko zagorskoj županiji a poslujemo i sa udaljenijim komitentima u drugim županijama.
Za nas daljina ne predstavlja nikakav problem te svakom komitentu pristupamo sa jednakom predanošću a nudimo i veoma konkurentne cijene.